Panforte ze Sieny (dla 8 osób)
20 dag migdałów bez skórki, 30 dag orzechów laskowych, 15 dag cukru, 20 dag miodu, 60 dag kandyzowanych owoców i skórki pomarańczowej, 4 łyżki mąki, 2,5 łyżki kakao, 1 łyżeczka esencji waniliowej, 1 kopiasta łyżka mielonych przypraw: cynamonu, imbiru, goździków, kolendry i gałki muszkatołowej, 10 dag cukru pudru, 1 opłatek waflowy
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?