Zupa z dorsza
50 ml oliwy, 2 bulwy kopru włoskiego pokrojonego w cienkie paseczki, 4-6 ząbków czosnku pokrojonych w cienkie plasterki, szczypta szafranu, 1,5 l bulionu drobiowego, 4 filety z dorsza (około 200 g każdy), 200 g pokrojonych w kostkę pomidorów (mogą być żółte, dla efektu kolorystycznego), 100 g czarnych i 100 g zielonych oliwek, 200 g liści szpinaku, sól, pieprz, 400 g ugotowanego drobnego makaronu, kolorowy pieprz, posiekany szczypior
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?