Pomarańcze nadziewane mięsem (dla 8 osób)
50 dag chudej wieprzowiny, 4 duże pomarańcze, 6 ząbków czosnku, 2-cm kawałek imbiru, 1 cebula, 1/2 łyżeczki nasion kolendry, 50 g orzechów ziemnych, 4 świeże papryczki chilli, 1 jajko, 2 łyżki oleju, 2 łyżeczki pasty krewetkowej lub łososiowej, sól
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?