Sałatka z owoców morza kopru włoskiego
10 ugotowanych krewetek (rozmiar 16/20) z ogonkami, 1 kalmar pokrojony w cienkie krążki,1 pęczek natki, 1 bulwa kopru włoskiego (pokrojona w cienkie plastry), 2 łodygi (razem z listkami) selera naciowego (pokrojone w cienkie plasterki), papryczka peperoncino i sól morska do smaku, 1 cytryna, 100 ml oliwy, 100 ml białego octu winnego
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?