Polędwica wołowa z pomarańczami
50 dag polędwicy wołowej, 25 dag szalotek, 4 pomarańcze, 1/4 łyżeczki otartej skórki pomarańczowej, biały pieprz, sklarowane masło do smażenia, 150 ml wytrawnego białego wina, sos sojowy, 1 szklanka gęstej śmietany, 5 dag świeżego korzenia chrzanu
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?