Faszerowane jabłka
Po 1/2 szklanki muesli, mąki i brązowego cukru, 1/4 łyżeczki cynamonu, 5-7 dag masła pokrojonego na kawałeczki,1/2 szklanki posiekanych orzechów włoskich, 4 winne jabłka przekrojone na połówki i bez gniazd nasiennych, 2 łyżki stopionego masła, 1/2 szklanki gęstej śmietany (36-proc.)
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?