Polędwica z czerwonym i zielonym pieprzem
3 łyżki masła, 1 łyżka oliwy, 4 steki z polędwicy (po 20 dag), 3 łyżki brandy, po 1 łyżce marynowanego zielonego pieprzu oraz ziaren czerwonego pieprzu, 1/2 szklanki wytrawnego czerwonego wina, 2 łyżki gęstej śmietany, sól, świeżo mielony czarny pieprz
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?