Talerze: rybę podano!
Ważne nie tylko jaką, ale także - na czym. Wybierzmy talerze i półmiski, które już samym wyglądem będą kusiły, by spróbować serwowanych na nich dań. W końcu jemy przecież oczami.
Odkąd znana włoska designerka, Paola Navone, zaprojektowała talerze z zabawnymi rybimi ogonami, wróciła moda na ceramikę z oryginalną grafiką. Odręczna kreska, soczyste kolory - takie naczynia sprawdzą się nie tylko na stole, aż się prosi, by wieszać je na ścianie w roli obrazu.
- Więcej o:
Naczynia na przyjęcie pod chmurką
Dekoracje: wiosna na talerzu
Jak prawidłowo ułożyć na stole talerze i sztućce?
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy