Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Kuchnia: zioła raz!

Anna Grużewska
W specjalnej, długiej podstawce umieszczono trzy doniczki. Zioła podlewa się do podstawki: tu znajduje się specjalny sznurek połączony z doniczkami, w który wsiąka woda, a potem parując dociera stopniowo do korzonków roślin, 269 zł, Auerhahn Herbs, Auerhahn, czerwonamaszyna.pl - fot. producent

Parapety zamieniamy w domowe ogródki. Uprawiamy, przycinamy, serwujemy świeże zioła, ale nie chcemy się przy tym męczyć.

Szukamy designerskich sposobów, które pomogą nam modę na zdrowe jedzenie zmienić w przyjemność.

ZOBACZ GALERIĘ ZDJĘĆ>>

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Kuchnia: zioła raz!

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej