Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Sałatka z pomidorków czereśniowych

Przepis, wykonanie i stylizacja: Dorota Biały Zdjęcia: Bogdan Biały Źródło: "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy
Fot. Bogdan Biały

600 g pomidorków czereśniowych lub możliwie najmniejszych dojrzałych koktajlowych, 1 mango, 1 mała papryczka chilli, 6 gałązek mięty, sok z 1 cytryny, 1 łyżka oliwy

Pomidorki przekrawamy na połówki i wkładamy do salaterki. Mango starannie myjemy i kroimy na plastry. Papryczkę i liście mięty drobno siekamy. Mieszamy składniki w salaterce i skrapiamy cytryną i oliwą.

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Sałatka z pomidorków czereśniowych

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej