Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Śledź siekany (dla 4 osób)

Wykonanie i stylizacja potraw: Zuzanna Wiciejowska Zdjęcia: Arkadiusz Ścichocki Przepis: archiwum Źródło: "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy

6 filetów z matiasa, 1 zielona lub czerwona papryka, 2 czerwone cebule, 4 łyżki soku cytrynowego, sól, pieprz

Filety śledziowe drobno siekamy. Paprykę płuczemy, usuwamy pestki i siekamy drobno. Cebulę obieramy, kroimy w plasterki i również siekamy na drobne kawałki. Wszystkie składniki mieszamy. Przyprawiamy sokiem cytrynowym, odrobiną soli i obficie posypujemy grubo mielonym pieprzem. Potrawa nabiera smaku, jeśli przyrządzimy ją parę godzin przed podaniem.

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Śledź siekany (dla 4 osób)

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej