Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Owocowa Pasja

Zdjęcie: M. Klaban Źródło: "Gazeta Wyborcza" i "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy
Fot. Marcin Klaban / AG

1/3 owocu mango, 1/2 jabłka, 1/2 gruszki, 10 ml syropu z marakui, 40 ml cachaçy (np. canario), 20 ml soku z cytryny, kruszony lód, mango do dekoracji

Owoce miksujemy w blenderze i przekładamy do szklanki. Polewamy syropem z marakui, dodajemy 3/4 szklanki kruszonego lodu. Wlewamy cachaçę i sok z cytryny. Brzeg dekorujemy cząstką mango.

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Owocowa Pasja

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej