Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Pink Salty Dog

Zdjęcie: A. Ścichocki Źródło: "Gazeta Wyborcza" i "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy
Fot. Agata Jakubowska / AG

Gruboziarnista sól do oprószenia brzegów szklanki, 1 plaster grejpfruta do dekoracji, 1/3 szklanki świeżo wyciśniętego soku z grejpfruta, 2 łyżki wódki, 1 łyżka likieru Campari lub grenadiny, 1 szklanka kostek lodu

Sól rozsypujemy na talerzyku. Zwilżamy brzegi szklanki plastrem grejpfruta i zanurzamy w soli. Mieszamy sok, wódkę i Campari lub grenadynę w blenderze. Miksując, wsypujemy lód. Wlewamy do szklanki udekorowanej plastrem grejpfruta.

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Pink Salty Dog

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej