Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Lazur Malibu

Zdjęcie: P. Sowa Źródło: "Gazeta Wyborcza" i "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy
Fot. Paweł Sowa / AG

50 ml Malibu (likieru kokosowego), 10 ml Blue Curaçao, 100 ml mleka skondensowanego niesłodzonego (można zastąpić mlekiem 3,2 proc.), 2 kostki lodu, 1/2 łyżeczki cukru trzcinowego, wisienka lub świeży listek mięty do dekoracji

Wszystkie składniki, oprócz dekoracji, energicznie mieszamy w shakerze, aż płyn podwoi swoją objętość. Wlewamy do kieliszka i ozdabiamy wisienką lub listkiem świeżej mięty.

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Lazur Malibu

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej