Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Cykoria z camembertem

Wykonanie i stylizacja potraw: Joanna Szachowska-Tarkowska, zdjęcia: Arkadiusz Ścichocki Źródło: "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy
Fot. Arkadiusz Ścichocki / AG

4 kolby cykorii, oliwa, ocet winny malinowy, sól, pieprz, 1 ser camembert pokrojony na plastry (dla 4 osób)

Kolby cykorii kroimy wzdłuż na pół. Oliwę mieszamy z octem, solą i pieprzem i zraszamy nią cykorię. Grillujemy 3-5 min, obracając w połowie pieczenia. Następnie kładziemy na porcjach cykorii plastry camemberta i grillujemy dopóki ser nie zacznie się topić. Serwujemy gorące, najlepiej z grzankami.

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Cykoria z camembertem

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej