Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Grillowane piersi kurczaka

Przepisy i stylizacja: Tomek Woźniak, zdjęcia: Marcin Klaban, Źródło: "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy
Fot. Marcin Klaban / AG

2 piersi kurczaka Marynata: 5 łyżek oliwy, 5 łyżek wody, 1 łyżka musztardy Dijon, 1 łyżka przyprawy do kurczaka z grilla Appetita Cukinia: po 1 średniej cukinii, zielonej i żółtej, 5 łyżek oliwy, 2 łyżki octu balsamicznego (dla 2 osób)

W marynacie zanurzamy mięso i chłodzimy w lodówce przez 1/2 godz. Grillujemy 4 min z każdej strony. Cukinię kroimy w centymetrowe półplasterki, podsmażamy na oliwie i skrapiamy octem.

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Grillowane piersi kurczaka

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej