Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Karkówka z grilla

Przepisy i stylizacja: Tomek Woźniak, zdjęcia: Marcin Klaban, Źródło: "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy
Fot. Marcin Klaban / AG

2 karkówki po 25-30 dag Marynata: 5 łyżek oliwy, 1 łyżka przyprawy do karkówki Appetita, 2 gałązki posiekanego rozmarynu, 2 obrane ząbki czosnku, 4 łyżki wody Salsa pomidorowa: po garści pomidorów cherry, 6 łyżek oliwy, 1 posiekany pęczek bazylii, sól, pieprz (dla 2 osób)

W marynacie trzymamy mięso przez 1/2 godz. w lodówce. Grillujemy po 5 min z każdej strony. Połówki pomidorków mieszamy z resztą składników salsy.

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Karkówka z grilla

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej