Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Chrupkie grzyby ziołowe

Przepis: Tomek Woźniak Zdjęcie: Marcin Klaban Źródło: "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy
Fot. Marcin Klaban / Agencja Gazeta

250 g boczniaków, skórka z 1/2 cytryny, 3-4 gałązki tymianku, sól, pieprz, oliwa

Rozgrzewamy piekarnik do 180°C. Na wyłożonej pergaminem blasze układamy boczniaki, posypujemy startą skórką cytrynową i posiekanym tymiankiem. Doprawiamy solą, pieprzem, skrapiamy oliwą. Pieczemy 25-30 minut, aż grzyby staną się chrupkie.

Zapisz się na NEWSLETTER. Co tydzień najnowsze wiadomości o urządzaniu wnętrz w Twojej poczcie e-mail:Zobacz przykład, Zapisz się

>

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Chrupkie grzyby ziołowe

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej