Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Aksamitna leśna jajecznica

Przepis: Tomek Woźniak Zdjęcie: Marcin Klaban Źródło: "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy
Fot. Marcin Klaban / Agencja Gazeta

Mała garść grzybów leśnych, 2 łyżki masła, 3-4 liście mięty, 1 gałązka majeranku, 2 duże jajka, sól, pieprz

Umyte i oczyszczone grzyby podsmażamy na maśle przez 5 minut. Wrzucamy posiekaną miętę i majeranek. Wbijamy jajka, smażymy przez 1-2 min, aż lekko się zetną. Przyprawiamy solą i pieprzem.

Zapisz się na NEWSLETTER. Co tydzień najnowsze wiadomości o urządzaniu wnętrz w Twojej poczcie e-mail:Zobacz przykład, Zapisz się

>

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Aksamitna leśna jajecznica

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej