Ciasto kokosowe z cytrynowym syropem
125 g miękkiego masła, 2 łyżeczki startej skórki cytrynowej, 1 szklanka cukru, 4 jaja, 2 szklanki wiórków kokosowych, 1 szklanka mąki tortowej, 1 łyżeczka proszku do pieczenia syrop: 1 szklanka cukru, 1/4 szklanki soku z cytryny, 3/4 szklanki wody, 1/2 szklanki pokrojonej w drobne paski skórki cytrynowej
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?