Pstrąg faszerowany
1 cytryna, 3 plasterki boczku lub bekonu wysmażone na chrupko i pokruszone, 3 łyżki posiekanej natki, 1/2 łyżeczki różowego pieprzu, sól, świeżo zmielony czarny pieprz, 4 całe oczyszczone pstrągi, oliwa (najlepiej w sprayu)
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?