Kiosk - kup onlineKiosk - Ladnydom.pl

Brzoskwinie z grilla

Zdjęcia: Łukasz Zandecki, stylizacja: Joanna Szachowska-Tarkowska Źródło: Nowa Kuchnia Polska

4 brzoskwinie przekrojone na połówki i bez pestek, 3 łyżki miodu, 15 dag kremowego twarożku, kilka połówek orzechów włoskich, 1 łyżka oleju

28.04.2006 WARSZAWA
Fot. Łukasz Zandecki / AG
Rozgrzewamy grill. Brzoskwinie smarujemy olejem, układamy na grillu stroną przecięcia do dołu. Grillujemy 5 minut, a potem odwracamy i skrapiamy 2 łyżkami miodu. Twarożek mieszamy z ostatnią łyżką miodu oraz posiekanymi orzechami, napełniamy miejsca po pestkach. Grillujemy 2-3 minuty, aż nadzienie będzie ciepłe. Podajemy od razu.

    Więcej o:

Skomentuj:

Brzoskwinie z grilla