Mazurek malinowy
500 g mąki, 70 g masła, 250 g migdałów + 2 garście do dekoracji, 120 g cukru, 4 ugotowane żółtka, 1 surowe żółtko,1 słoik marmolady malinowej Polewa malinowa: 250 g masła, 250 g cukru pudru, 3-4 łyżki śmietanki, 3-4 łyżki soku malinowego (na dwa mazurki)
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?