Wyniki konkursu "Dzika kuchnia"
Bardzo dziękujemy za zaangażowanie i przesłanie pysznych przepisów. Spośród nadesłanych zgłoszeń, jury i redakcja wybrała 1 zwycięzcę, który pojedzie na Kulinarne Warsztaty Dzikiego Gotowania w Rzepniku oraz 4, którzy otrzymają nagrody pocieszenia - książki Łukasza Łuczaja "Dzika kuchnia".
Pierwsze miejsce otrzymuje:
agun_ga za przepis na placuszki z kwiatów robinii akacjowej skropione syropem z pędów sosny.
Nagrody pocieszenia powędrują do:
magdamentel - autorki przepisu "Mus brzoskwiniowo-bazyliowy z jogurtem i cynamonowym crunchy"
piotr_zw - autora przepisu "Dzikie tarteletki ze śliwkami"
w00ksh- autora przepisu "Szampan z kwiatów czarnego bzu"
rumcajs1999 - autora przepisu "Sałatka z ogórecznikiem"
- Więcej o:
Kampania #PlantHealth4Life powraca!
Nowoczesne technologie w ogrodnictwie: Wspieranie tradycyjnych ogrodów przez inteligentne rozwiązania
Ukwiecaj Warszawę! Startuje 41. edycja konkursu Warszawa w kwiatach
Jakie korzyści wynikają ze wspólnej pracy z dziećmi w ogrodzie?
Drzewo tlenowe Oxytree - czym jest? uprawa, właściwości, zastosowanie
Co dzieje się z naszymi choinkami? Z tej najbardziej znanej powstają domy
Kwiaty w biurze - co na to badania
Sztuczna inteligencja stworzy spersonalizowany bukiet kwiatów