Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Brzoskwinie z grilla

Zdjęcia: Łukasz Zandecki, stylizacja: Joanna Szachowska-Tarkowska Źródło: Nowa Kuchnia Polska
Fot. Łukasz Zandecki / AG

4 brzoskwinie przekrojone na połówki i bez pestek, 3 łyżki miodu, 15 dag kremowego twarożku, kilka połówek orzechów włoskich, 1 łyżka oleju

Rozgrzewamy grill. Brzoskwinie smarujemy olejem, układamy na grillu stroną przecięcia do dołu. Grillujemy 5 minut, a potem odwracamy i skrapiamy 2 łyżkami miodu. Twarożek mieszamy z ostatnią łyżką miodu oraz posiekanymi orzechami, napełniamy miejsca po pestkach. Grillujemy 2-3 minuty, aż nadzienie będzie ciepłe. Podajemy od razu.

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Brzoskwinie z grilla

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej