Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Ananasy z grilla

Zdjęcia: Łukasz Zandecki, stylizacja: Joanna Szachowska-Tarkowska, Źródło: Nowa Kuchnia Polska
Fot. Łukasz Zandecki / AG

1 świeży ananas, 1/4 szklanki mleka kokosowego, 1/2 szklanki cukru przyprawionego cynamonem

Obieramy ananasa i wycinamy twardy środek. Owoc kroimy w krążki. Gorący ruszt grilla smarujemy olejem. Plastry ananasa zanurzamy najpierw w mleku, a następnie w cukrze. Układamy na grillu i pieczemy 6 minut z każdej strony. Podajemy po zdjęciu z grilla.

Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie

Skomentuj:

Ananasy z grilla

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej