Patisony. Najlepsze przepisy na patisony
Patisony. Prezentujemy małą porcję smakowitych przepisów z patisonami w roli głównej. Smacznego!
![Patisony z warzywami. Patisony z warzywami.](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pressland-cms/cache/article_show_cover/p8/14330812-patisony-z-warzywami.jpeg)
![Patisony z warzywami. Patisony z warzywami.](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pressland-cms/cache/article_show_section_gallery_item/p8/14330812-patisony-z-warzywami.jpeg)
![Patisony z warzywami. Patisony z warzywami.](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pressland-cms/cache/article_show_section_gallery_item/p8/14330812-patisony-z-warzywami.jpeg)
Patisony. Nasze przepisy
PATISONY Z WARZYWAMI
Patisony obgotowujemy, by lekko zmiękła im skórka. Przecinamy je i nadziewamy farszem jarzynowym (duszonymi kawałkami marchwi, papryki, pieczarek, fasolki szparagowej oprószonymi parmezanem, solą i pieprzem). Dusimy do miękkości w bulionie warzywnym. Przybieramy pietruszką.
![Partisony z mięsem. Partisony z mięsem.](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pressland-cms/cache/article_show_section_gallery_item/2d/14330809-partisony-z-miesem.jpeg)
Patisony. Nasze przepisy
PATISONY Z MIĘSEM
Patisony podpiekamy w piekarniku i częściowo wydrążamy. Miąższ i mielone mięso dusimy 20 min z czosnkiem, zeszkloną na patelni cebulą, bazylią, solą i pieprzem. Patisony napełniamy farszem i pieczemy do miękkoś-ci, podlewając bulionem, a na koniec sosem pomidorowym.
- Więcej o:
Szpinak - nasze przepisy
Wiśnie - nie tylko na soki. Poznaj nasze przepisy.
Letnia sałatka z bobem.
Laurowiśnia wschodnia (Prunus laurocerasus). Uprawa i pielęgnacja wiśni laurowej
Niesamowity judaszowiec - uprawa i pielęgnacja
Hebe roślina [Uprawa i pielęgnacja]
Drzewa płaczące o zwieszających się pędach
Kostrzewa sina