Budowa

Ogród

Wnętrza

Design

Architektura

DIY

HGTV

Trendy budowlane

Kuchnie Świata według Webera - Ryba pieczona w liściach bananowca

Weber
Ryba pieczona - Fot. Weber

Nieustannie chcemy Cię inspirować. Dziś prezentujemy kolejny film, w którym nasz grillmaster wraz z gościem specjalnym przygotują wyjątkowe wenezuelskie danie – rybę pieczoną w liściach bananowca.

Ryba pieczona w liściach banana

Wymieszaj sok pomarańczowy z puree czosnkowym i kminkiem. Marynuj ryby w tej mieszance przez 30 minut. Oczyść liście banana z obu stron i odetnij główną żyłę, aby ułatwić proces składania. Połóż rybę na środku dużego liścia banana, czerwoną cebulę i paprykę (wcześniej pokrojone) połóż na wierzch. Zawiń mocno rybę w liście banana. Piecz rybę przez 15 minut z jednej strony.

Zobacz film>>>

Read more!
Udostępnij

Przeczytaj także

Innowacyjny sposób ogrzewania wreszcie w ofercie marki Blaupunkt
Stal na dachu i elewacji stanowi idealną kompozycję
Dział Sprzedaży i kontakt z klientem w FORMEE w Miedzyrzeczu.

Polecane

Risotto toskańskie
Fegatino
Foccacia - przepis Weber

Skomentuj:

Kuchnie Świata według Webera - Ryba pieczona w liściach bananowca

Ta strona używa ciasteczek w celach analitycznych i marketingowych.

Czytaj więcej