Strefa Weber

  • Risotto

    Risotto toskańskie

    Risotto z grilla? Czemu nie! Uprzedzaliśmy, że z grillami Weber wszystko się da i dzisiaj to udowadniamy. Zapoznaj się z przepisem na pyszne toskańskie risotto

  • Fegatino

    Fegatino

    Kto nie znał smaku kremu wątróbki na świeżym pieczywie ten nie wie co to toskańskie delicje. Sami spróbujcie! Mamy dla Was przepis na słynne toskańskie fegatino - prosto z Włoch

  • Foccacia

    Foccacia - przepis Weber

    Zachęcamy do spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi - najlepiej wspólnie przyrządzając coś pysznego A wiadomo, że najlepsze i dające najwięcej radości są proste, włoskie przysmaki! Dzisiaj mamy dla Was przepis na idealną focaccię! Kto spróbuje?

  • Pieczona makrela

    Tak smakują Włochy

    Któż nie zna i nie lubi dań kuchni włoskiej? Mało kto jednak wie, że znakomite włoskie potrawy można przygotować także na grillu. Do wspólnego grillowania zaprasza Kacper Salzman z firmy Weber i specjalista od kuchni włoskiej Martin Giardino.

  • Arepas Lla Llanera

    Kuchnie Świata według Webera - Arepas Lla Llanera

    Teraz prezentujemy coś specjalnego pieczeń z rumsztyku wołowego która jest specjałem kowbojek. Spróbujcie sami!

  • Ryba pieczona

    Kuchnie Świata według Webera - Ryba pieczona w liściach bananowca

    Nieustannie chcemy Cię inspirować. Dziś prezentujemy kolejny film, w którym nasz grillmaster wraz z gościem specjalnym przygotują wyjątkowe wenezuelskie danie – rybę pieczoną w liściach bananowca.

  • Arepas z plantanem

    Tak smakuje Wenezuela

    Gdy sytuacja nie sprzyja podróżom, możemy poznawać świat, odkrywając kuchnie różnych egzotycznych kierunków. Dziś Kacper Salzman z Webera i Maria Mercedes Alayón zapraszają do pełnej smaków Wenezueli.

  • Weber

    Wrzućmy coś na ruszt!

    Pierwsi amatorzy grillowanych potraw już wczesną wiosną uruchamiają swoje urządzenia. Każdego roku przybywa pasjonatów grillowania, dlatego też oferta rynkowa jest naprawdę bardzo bogata. Warto zapoznać się z rodzajami dostępnych grilli, aby nie kupować w ciemno i być zadowolonym z wyboru.

  • Żeberka glazurowane brzoskwiniami

    Żeberka z Kuchni Świata

    Soczyste, aromatyczne żeberka należą do tych dań, które powodują nieco szybsze bicie serca Wszystkim wielbicielom tej potrawy polecamy poniższe akcesoria, dzięki którym ich przygotowanie stanie się jeszcze łatwiejsze! Koniecznie wypróbuj to rozwiązanie i ciesz się doskonałym smakiem i aromatem!

  • Wędzony mostek w stylu amerykańskim

    Wędzony mostek w stylu amerykańskim

    Gotowy na kolejne inspiracje kulinarne we florydzkim stylu? Dziś zapraszamy każdego miłośnika amerykańskiego BBQ na film, w którym wspólnie z gościem specjalnym przygotowaliśmy doskonały mostek wędzony. Nie zwlekaj i przygotuj mostek na miarę mistrzów kuchni .

  • Hamburger Surf’n’Turf

    Tak smakuje USA

    Kuchnia amerykańska raczej nie kojarzy nam się z wyrafinowanymi dziełami sztuki kulinarnej – a jednak okazuje się, że niesłusznie.

  • Skrzydełka „American Chinese”

    Skrzydełka w stylu amerykańskim

    Zastanawiasz się jaki dzisiaj przyrządzić posiłek? Przychodzimy z inspiracją! W kolejnej odsłonie „Kuchni Świata Według Webera” nasz certyfikowany grillmaster wraz z gościem specjalnym przyrządzą obłędne skrzydełka w stylu amerykańskim w połączeniu z orientalną nutą Zobacz nasz najnowszy film i rozkoszuj się smakiem!

  • Chaczapuri

    Gruzińska kuchnia z Weber

    Czym zaskoczyć przyjaciół zaproszonych na kolację? Proponujemy podróż po kulinarnej mapie świata i odkrywanie różnych smaków. W tym miesiącu zapraszamy do Gruzji. Prezentowane dania przyrządzone zostały na grillu przez Kacpra Salzmana z firmy WEBER i George’a Iagorashvili. Dziś przygotuje dla Państwa kucharz najbardziej znane gruzińskie danie - pyszne chaczapuri po adżarsku.

  • Bakłażan

    Kuchnie świata według Webera - Bakłażan nadziewany słoniną i czosnkiem

    Kulinarnych podróży po Gruzji ciąg dalszy! W kolejnym odcinku cyklu „Kuchnie Świata według Webera” nasz grillmaster wraz z gościem specjalnym przygotowali dla Was kolejny specjał gruzińskiej kuchni – bakłażan nadziewany słoniną i czosnkiem. Smacznego seansu!

  • Kebab

    Gruzińska kuchnia - czas na Lula Kebab

    Już dziś wypróbuj przepis na soczysty kebab podany na delikatnie chrupiącym lawaszu z dodatkami. Zapewniamy, że będzie pysznie. Zapraszamy do oglądania !