Miłośnicy słodyczy będą usatysfakcjonowani. Z nami upieką coś zachwycającego i pysznego. A jeśli lubią rarytasy rodem z cukierni, znajdą sposób na ich piękne podanie.
Wzorowo Wałek wykonany z drewna bukowego. Głębokie grawerowanie zapewnia doskonałe wzory, Merry Christmas Biscuit, 110 zł, Mood for Wood, moodforwood.plFot. serwisy prasowe firm
1 z 9Wzorowo Wałek wykonany z drewna bukowego. Głębokie grawerowanie zapewnia doskonałe wzory, Merry Christmas Biscuit, 110 zł, Mood for Wood, moodforwood.plFot. serwisy prasowe firm
2 z 9Tradycyjna receptura Jeśli należysz do miłośników kruchych ciasteczek, ich przygotowanie ułatwi ci zaopatrzona w różne końcówki maszynka. Ma wymienne wkładki do wyciskania ciasta oraz dekoracji ciasteczek i ciast. Pozwalają one na uzyskanie bardzo różnorodnych wzorów, Cookies, 99,90 zł, Duka, dukapolska.comFot. serwisy prasowe firm3 z 9Dekoracja praktyczna Stalowa łopatka do ciasta o ozdobnym, reliefowym wzorze, 79,90 zł, Zara Home, zarahome.comFot. serwisy prasowe firm4 z 9Przechowuj pięknie Trzypiętrowy szklany pojemnik na słodycze dostępny w dwóch wielkościach, Farmers Market, 361 zł, Riviera Maison, www.houseandmore.plFot. serwisy prasowe firm5 z 9Sernik z koziego sera z miodem i orzechami Składniki: spód - 200 g ciasteczek digestive, 100 g masła; masa - 800 g koziego serka, 150 g cukru, 3 łyżki mąki pszennej, 2 jajka, szczypta soli, starta skórka z 1 pomarańczy, 1,5 łyżeczki soku z cytryny, 100 ml kwaśnej śmietany, 0,5 łyżeczki cynamonu; wierzch - 5-6 łyżek miodu, 200 g orzechów włoskich. Wykonanie: Rozgrzać piekarnik do 200sC. Pokruszyć ciasteczka i wymieszać z rozpuszczonym masłem, przełożyć na blaszkę. Ubić ser mikserem, dodać mąkę, śmietanę i cynamon, ubite na parze jajka z cukrem, skórkę pomarańczową i sok z cytryny. Masę wylać na podpieczony spód i wstawić do piekarnika. Po 10 minutach zmniejszyć temperaturę do 90sC i piec 25 min. Wyłączyć piekarnik i zostawić sernik na 2 godziny. Na patelni rozgrzać miód. Gdy zacznie się pienić, dodać orzechy i podsmażyć. Wylać na wierzch sernika i zostawić do ostygnięcia.Fot. serwisy prasowe firm6 z 9Rach, ciach Zaprojektowany przez fińskich designerów minimalistyczny przyrząd do krojenia i serwowania ciast. Wykonany ze stali nierdzewnej, Cake Server, 182 zł, Magisso, rossi.plFot. serwisy prasowe firm7 z 9Podano na serwetce Elegancka, a zarazem zabawna patera na tort lub ciasteczka o średnicy 33 cm. Wykonana we Włoszech zgodnie z tradycjami tamtejszej sztuki ręcznego wytwarzania szkła, Sweet Fuchsia, 240 zł, IVV, sklep.rosenthal.plFot. serwisy prasowe firm8 z 9Pora na herbatkę Porcelanowy serwis do herbaty z drewnianymi elementami inspirowany naczyniami z angielskiej herbaciarni. Imbryk 359 zł, filiżanka ze spodkiem 105 zł, patera 259 zł, cukiernica 129 zł, mlecznik 99 zł, pojemnik na herbatę 179 zł, Artesano Tea, Villeroy & Boch, villeroy-boch.plFot. serwisy prasowe firm9 z 9Pieczenie zaawansowane W tym piekarniku potrawy ogrzewa się równomiernie ze wszystkich stron, dlatego są zawsze doskonale przygotowane: chrupiące na zewnątrz i soczyste w środku. Pojemność użytkowa piekarnika to aż 67 l! BO658A30XG, 1899 zł, Gorenje, gorenje.plFot. serwisy prasowe firm
Kto się nie skusi na apetyczne słodkości? Szczególnie kiedy są równie apetycznie podane. Akcesoria do wypieków i podawania deserów potrafią być równie urocze co sam deser. Wybraliśmy sprzęty, które zachwyca nie tylko amatorów ciast i ciasteczek.
Przez dalsze aktywne korzystanie z naszego Serwisu (scrollowanie, zamknięcie komunikatu, kliknięcie na elementy na stronie poza komunikatem) bez zmian ustawień w zakresie prywatności, wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych przez Pressland S.A. i Zaufanych Partnerów Pressland S.A. do celów marketingowych , w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji w serwisach Pressland S.A. i w Internecie. Pamiętaj, że wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć.
Chcemy, aby korzystanie z naszego Serwisu było dla Ciebie komfortowe. W tym celu staramy się dopasować dostępne w Serwisie treści do Twoich zainteresowań i preferencji. Jest to możliwe dzięki przechowywaniu w Twojej przeglądarce plików cookies i im podobnych technologii. Informujemy, że poprzez dalsze korzystanie z tego Serwisu, bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki, wyrażasz zgodę na zapisywanie plików cookies i im podobnych technologii w Twoim urządzeniu końcowym oraz na korzystanie z informacji w nich zapisanych. Ustawienia w zakresie cookie możesz zawsze zmienić (więcej o cookie w Politykach Prywatności poszczególnych serwisów).