Polędwica wołowa z miso
2 łyżki czarnego pieprzu w ziarnach, 1 posiekana szalotka, 4 łyżeczki pasty miso, 4 łyżki sake, 4 plastry polędwicy wołowej (po 150 g każdy), 4 garści kiełków np. rzodkiewki lub soi, sól (dla 4 osób)
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?