Grillowane faszerowane papryki
2 czerstwe bułki kajzerki, oliwa, po 3/4 szklanki startej mozzarelli i posiekanych, obranych pomidorów, 1/3 szklanki gorącej wody, 2 łyżki posiekanych czarnych oliwek, 2 łyżki posiekanej cebuli, 2 łyżki stopionego masła, 3/4 łyżeczki listków oregano,1/2 łyżeczki soli czosnkowej, 3 duże zielone papryki przekrojone wzdłuż i oczyszczone z nasionek
- Więcej o:
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Wnętrze wypełnione roślinami
Czy drzewko szczęścia rzeczywiście grozi nieszczęściem?
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów