Kotlety wieprzowe w morelowej glazurze
4 kotlety wycięte z szynki wieprzowej, olej do smarowania rusztu Glazura: 3 łyżki dżemu morelowego, 1 łyżka musztardy Dijon, 2 łyżeczki sosu Worcestershire, świeżo zmielony pieprz
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?