Szaszłyki wieprzowe z jabłkami
500 g wieprzowiny, 1 łyżka posiekanych liści szałwii, 50 ml soku jabłkowego, sok wyciśnięty z 1/2 cytryny, skórka otarta z 1 cytryny, 2 łyżki gruboziarnistej musztardy, 4 łyżki oleju z pestek winogron, sól, świeżo zmielony pieprz, 2 jabłka, kilka liści szałwii
![ONE TIME USE ONLY DO JEDNOKROTNEJ PUBLIKACJI](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pressland-cms/cache/article_show_cover/5r/7802132-https-bi.jpeg)
![ONE TIME USE ONLY DO JEDNOKROTNEJ PUBLIKACJI](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pressland-cms/cache/article_show_section_gallery_item/5r/7802132-https-bi.jpeg)
- Więcej o:
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Wnętrze wypełnione roślinami
Czy drzewko szczęścia rzeczywiście grozi nieszczęściem?
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów