Szaszłyki wieprzowe z jabłkami
500 g wieprzowiny, 1 łyżka posiekanych liści szałwii, 50 ml soku jabłkowego, sok wyciśnięty z 1/2 cytryny, skórka otarta z 1 cytryny, 2 łyżki gruboziarnistej musztardy, 4 łyżki oleju z pestek winogron, sól, świeżo zmielony pieprz, 2 jabłka, kilka liści szałwii
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?