Kiosk - kup onlineKiosk - Ladnydom.pl

Chrupkie grzyby ziołowe

Przepis: Tomek Woźniak Zdjęcie: Marcin Klaban Źródło: "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy

250 g boczniaków, skórka z 1/2 cytryny, 3-4 gałązki tymianku, sól, pieprz, oliwa

07.07.2009 KUCHNIA GRZYBY CHRUPIE GRZYBY ZIOLOWE STYLIACJA TOMASZ WOZNIAK FOT. MARCIN KLABAN / AGENCJA GAZETA PUBLIKACJA KUCHNIA NR 9 (175) - 9 2009
Fot. Marcin Klaban / Agencja Gazeta
Rozgrzewamy piekarnik do 180°C. Na wyłożonej pergaminem blasze układamy boczniaki, posypujemy startą skórką cytrynową i posiekanym tymiankiem. Doprawiamy solą, pieprzem, skrapiamy oliwą. Pieczemy 25-30 minut, aż grzyby staną się chrupkie.

Zapisz się na NEWSLETTER. Co tydzień najnowsze wiadomości o urządzaniu wnętrz w Twojej poczcie e-mail:Zobacz przykład, Zapisz się

>

    Więcej o:

Skomentuj:

Chrupkie grzyby ziołowe