Kiosk - kup onlineKiosk - Ladnydom.pl

Aksamitna leśna jajecznica

Przepis: Tomek Woźniak Zdjęcie: Marcin Klaban Źródło: "Kuchnia" - magazyn dla smakoszy

Mała garść grzybów leśnych, 2 łyżki masła, 3-4 liście mięty, 1 gałązka majeranku, 2 duże jajka, sól, pieprz

07.07.2009 KUCHNIA GRZYBY JAJECZNICA Z GRZYBAMI I MAJERANKIEM , AKSAMITNA LESNA JAJECZNICA STYLIACJA TOMASZ WOZNIAK FOT. MARCIN KLABAN / AGENCJA GAZETA PUBLIKACJA KUCHNIA NR 9 (175) - 9 2009
Fot. Marcin Klaban / Agencja Gazeta
Umyte i oczyszczone grzyby podsmażamy na maśle przez 5 minut. Wrzucamy posiekaną miętę i majeranek. Wbijamy jajka, smażymy przez 1-2 min, aż lekko się zetną. Przyprawiamy solą i pieprzem.

Zapisz się na NEWSLETTER. Co tydzień najnowsze wiadomości o urządzaniu wnętrz w Twojej poczcie e-mail:Zobacz przykład, Zapisz się



    Więcej o:

Skomentuj:

Aksamitna leśna jajecznica