Jak zabezpieczyć otwarty jogurt w lodówce? To proste!
Do zrobienia "zabezpieczenia" potrzebne będą tylko dwa przedmioty.
Nie zawsze zjadamy za jednym razem całe opakowanie jogurtu lub serka. Wielokrotnie, sięgając po inny produkt, zdarzyło nam się "nadziać" na jogurt i ubrudzić sobie ręce. Jak temu zapobiec? Mamy banalnie proste rozwiązanie, które skutecznie zabezpieczy otwarte produkty!
Potrzebne będą:
- słomka
- nożyczki
Co ważne, wykonanie takiego "zabezpieczenia" nie wymaga żadnych zdolności manualnych. To banalnie proste!
- Więcej o:
Jak zrobić mydło? Gumowe mydło krok po kroku
Jak wyczyścić przypalone żelazko? Krok po kroku
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Wnętrze wypełnione roślinami
Czy drzewko szczęścia rzeczywiście grozi nieszczęściem?
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie