Rolada czekoladowa z kremem orzechowym
Ciasto: 4 jaja, 100 g cukru, 75 g mąki, 4 łyżki kakao, cukier puder do posypania Krem: 110 g obranych migdałów, 220 g obranych orzechów włoskich, 220 g cukru, 4 żółtka, 1 białko
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?