Śledź musztardowo-miodowy na tarteletkach
25 dag śledzi korzennych, 2 łyżki musztardy Dijon, 1 łyżka ciemnego miodu, 5 łyżkek wody, 2 łyżki oliwy. Ciasto: 2 szklanki mąki pszennej, 1 łyżka oliwy, 80 g masła, 1/2 szklanki wody. Nadzienie: 1 jabłko, 1 czerwona cebula, 2 jajka, 200 ml śmietany (12%), sól, biały pieprz (Dla 4-5 osób)
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?