Pierś kaczki w sosie pomarańczowo-pieprzowym
Piersi kaczki (po 20 dag na osobę), sól, pieprz, 2 łyżeczki suszonego tymianku, 2 łyżki masła Sos: 1 szklanka bulionu drobiowego, 1 szklanka soku pomarańczowego, po 4 łyżki białego wytrawnego wina i cointreau, sól, biały pieprz, 1 łyżka zielonego marynowanego pieprzu
- Więcej o:
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Wnętrze wypełnione roślinami
Czy drzewko szczęścia rzeczywiście grozi nieszczęściem?
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów