Deser korzenny
Biszkopt: 400 g masła, 130 g cukru pudru, 3 jaja, 500 g mąki pszennej, 2 łyżki cynamonu krem Russel: 5 jajek, 320 g cukru, 240 g masła, 350 g margaryny, 80 g likieru kawowego, 40 g zaparzonej kawy rozpuszczalnej (20 g wrzątku + 20 g kawy), przyprawa do kawy i deserów Kamis
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?