Cielęcina a la sarna
3 kg mięsa cielęcego od szynki, 10 jagód jałowca, 200 g słoniny, 1/2 l octu 6%, 1/4 l czerwonego wytrawnego wina, 1 szklanka wody, 3 łyżki masła, 1 szklanka śmietany, sól
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?