Sałatka wiosenna
500 g szparagów zielonych lub białych, 2 jajka, 100 g zielonego groszku (świeżego lub z puszki), 1 łyżka kiełków rzeżuchy, lucerny lub rzodkiewki, sól Sos: 150 ml jogurtu lub śmietany, 2 łyżki majonezu, 1 łyżka natki pietruszki, 1 pęczek szczypiorku, 1 łyżka soku z cytryny, cukier, sól, pieprz
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?