Sernik grecki pomarańczowy
350 g twarogu, sera mitzira lub ricotta, 4 żółtka, 115 g cukru pudru, drobno otarta skórka z 1 pomarańczy, 50 ml świeżego soku z pomarańczy, 55 g mielonych migdałów, tłuszcz do formy Karmelizowane cytryny: 2 cytryny pokrojone w cienkie plastry, 125 g cukru pudru, 150 ml wody
- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?