Sukiyaki po polsku
300 g wołowiny pieczeniowej, 2 łyżki oleju, 2 małe cebule, 2 łodygi selera naciowego, 1 szklanka pokrojonych prawdziwków, 250 g szpinaku, 2 cebulki dymki lub szczypiorek, 120 g makaronu (nitki); sos: 2 łyżki maggi, 2 łyżki cukru, 3/4 szklanki rosołu
Zapisz się na NEWSLETTER. Co tydzień najnowsze wiadomości o urządzaniu wnętrz w Twojej poczcie e-mail:Zobacz przykład, Zapisz się
>- Więcej o:
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów
Jasny i nowoczesny salon w bloku na 17 sposobów
Aranżacje wnętrz ze starymi meblami. Stare meble kuchenne, do salonu i nie tylko. Jak odnowić stare meble?