Warzywa nadziewane
1 kg warzyw (cukinii, kabaczków, jędrnych pomidorów), 250 g świeżych grzybów, po 100 g ryżu, marchewki i cebuli, 1 łyżka masła, 50 g selera, 2 łyżki oliwy, jajko, sól, pieprz, cukier, natka; sos: 3/4 szklanki śmietany, 1,5 łyżki mąki, szczypta soli
Zapisz się na NEWSLETTER. Co tydzień najnowsze wiadomości o urządzaniu wnętrz w Twojej poczcie e-mail:Zobacz przykład, Zapisz się
>- Więcej o:
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Wnętrze wypełnione roślinami
Czy drzewko szczęścia rzeczywiście grozi nieszczęściem?
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów