Warzywa nadziewane
1 kg warzyw (cukinii, kabaczków, jędrnych pomidorów), 250 g świeżych grzybów, po 100 g ryżu, marchewki i cebuli, 1 łyżka masła, 50 g selera, 2 łyżki oliwy, jajko, sól, pieprz, cukier, natka; sos: 3/4 szklanki śmietany, 1,5 łyżki mąki, szczypta soli


Zapisz się na NEWSLETTER. Co tydzień najnowsze wiadomości o urządzaniu wnętrz w Twojej poczcie e-mail:Zobacz przykład, Zapisz się
>- Więcej o:
Jak zrobić drewniane okiennice na okna?
Detal ma znaczenie. Poznaj listwy przypodłogowe od VOX
Drzwi do każdego wnętrza. Poznaj kolekcje Inovo i Uppsala
Jaki kolor ścian do brązowych mebli? Brązowe meble w różnych aranżacjach
Jak wyczyścić dywan sodą oczyszczoną?
Sposoby na komary w domu - będziesz spać spokojnie
Jak odświeżyć mieszkanie na wiosnę?
Jakie dekoracje wybrać do małego i dużego ogrodu?