Marynowane tofu z maślakami lub boczniakami
1 odsączona kostka sera tofu (ok. 20 dag), 2 łyżeczki herbaty Yunnan, 2 szklanki wrzątku, 1 mały kawałek imbiru(o długości 3 cm), 1 łyżka sosu sojowego, 1 łyżeczka brązowego cukru, 2 łyżki oliwy, 2 ząbki czosnku, 40 dag maślaków lub boczniaków, 10 dag sera feta, sól, pieprz
Zapisz się na NEWSLETTER. Co tydzień najnowsze wiadomości o urządzaniu wnętrz w Twojej poczcie e-mail:Zobacz przykład, Zapisz się
>- Więcej o:
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Wnętrze wypełnione roślinami
Czy drzewko szczęścia rzeczywiście grozi nieszczęściem?
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów