Kolor w kuchni: czerwień, żółć, niebieski

Stylizacja: Joanna Płachecka Zdjęcia: Rafał Lipski

O stylu kuchni decydują kształty przedmiotów. O naszym w niej samopoczuciu - kolorystyka. Gdy odpowiednio je zestawimy, zdziałamy cuda. Na przykład polecimy w kosmos.

Wzory <Br> Nie są konieczne w kuchni wręcz szokującej kolorami i formami przedmiotów, które składają się na jej wyposażenie. Jeśli już, to tylko stosowane z umiarem motywy graficzne lub fotograficzne. <br>Kształty <br> Przede wszystkim żadnych kątów prostych! Same okrągłości, obłości, fale, czyli formy aerodynamiczne w czystej postaci. Obecnie są najmodniejsze. <BR>Materiały <Br> Meble najlepiej z laminatu, a naczynia kuchenne - ze stali, ceramiki lub tworzywa sztucznego udającego porcelanę albo fajans. <Br>Kolory <BR> Jaskrawe i wyraziste: czerwienie, fosforyzujące róże. Aby osłabić ich działanie, łączmy je z metaliczną szarością.
Wzory <Br> Nie są konieczne w kuchni wręcz szokującej kolorami i formami przedmiotów, które składają się na jej wyposażenie. Jeśli już, to tylko stosowane z umiarem motywy graficzne lub fotograficzne. <br>Kształty <br> Przede wszystkim żadnych kątów prostych! Same okrągłości, obłości, fale, czyli formy aerodynamiczne w czystej postaci. Obecnie są najmodniejsze. <BR>Materiały <Br> Meble najlepiej z laminatu, a naczynia kuchenne - ze stali, ceramiki lub tworzywa sztucznego udającego porcelanę albo fajans. <Br>Kolory <BR> Jaskrawe i wyraziste: czerwienie, fosforyzujące róże. Aby osłabić ich działanie, łączmy je z metaliczną szarością.

Skomentuj:

Kolor w kuchni: czerwień, żółć, niebieski