Tatar klasyczny (dla 4 osób)
8 gałązek pietruszki, 6 korniszonów, 8 małych cebulek z octu, 2 łyżki kaparów, 2 lub 4 żółtka, 2 łyżki musztardy dijon, 1 łyżka oleju arachidowego, 1 łyżka keczupu, 1 łyżka sosu worcestershire, 700 g zmielonej polędwicy wołowej, tabasco, sól, pieprz
- Więcej o:
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?
Wnętrze wypełnione roślinami
Czy drzewko szczęścia rzeczywiście grozi nieszczęściem?
Likwidujemy szczelinę między kuchnią a blatem
Mieszkanie na 15 m kw. Mikroskopijna, ale wygodna kawalerka
Nietypowe tradycje Walentynkowe na świecie
Biologicznie efektywne światło w pracy
Jak czyścić obrazy? Sposoby na czyszczenie obrazów