Zupa z dorsza
50 ml oliwy, 2 bulwy kopru włoskiego pokrojonego w cienkie paseczki, 4-6 ząbków czosnku pokrojonych w cienkie plasterki, szczypta szafranu, 1,5 l bulionu drobiowego, 4 filety z dorsza (około 200 g każdy), 200 g pokrojonych w kostkę pomidorów (mogą być żółte, dla efektu kolorystycznego), 100 g czarnych i 100 g zielonych oliwek, 200 g liści szpinaku, sól, pieprz, 400 g ugotowanego drobnego makaronu, kolorowy pieprz, posiekany szczypior


- Więcej o:
Innowacje w zrównoważonym designie: nowa siedziba Arup w Krakowie
Nowe oczyszczacze powietrza Bosch Air
Jak doświetlić garderobę?
Jakie światło do pracy w domu?
Światło w domu
Jak ciekawie wykończyć sufit?
Master bedroom, czyli spokój o poranku
Robaki w domu. 13 insektów, z którymi mieszkasz. Jak się ich pozbyć?