Zupa z dorsza
50 ml oliwy, 2 bulwy kopru włoskiego pokrojonego w cienkie paseczki, 4-6 ząbków czosnku pokrojonych w cienkie plasterki, szczypta szafranu, 1,5 l bulionu drobiowego, 4 filety z dorsza (około 200 g każdy), 200 g pokrojonych w kostkę pomidorów (mogą być żółte, dla efektu kolorystycznego), 100 g czarnych i 100 g zielonych oliwek, 200 g liści szpinaku, sól, pieprz, 400 g ugotowanego drobnego makaronu, kolorowy pieprz, posiekany szczypior


- Więcej o:
Jak łączyć kolory ścian i podłóg?
Pomysł na prezent: AGD pod choinkę
Sauna w domu - jak ją zaprojektować?
Ja utrzymać czystość w toalecie?
Salon idealny - co zrobić, żeby był przytulny, modny i funkcjonalny?
W strefie prysznica
Czy płytę gazową można podłączyć do butli?
Łazienka z prysznicem bez tradycyjnego brodzika